Välj en sida

Om
Thomas

von Schéele

CoacH

”Förändringar är något som du skapar själv..”

Thomas von Schéele – Historia

2004 kom jag i kontakt med coaching för första gången. Jag var då nybliven landslags tränare och Förbundskapten för Svenska bordtennislandslaget. Tack vare Sveriges olympiska kommitté, kom jag i kontakt med beteendevetare Lars-Erik Sandler. Han introducerade coaching för mig då han var min coachmentor 2004-2010. Han hjälpte bordtennislandslaget med några projekt under den tiden.

För mig blev coaching lösningen på de problem jag såg inom Svensk pingis som hindrade en effektiv hållbar utveckling av våra ungdomar. Att försöka föra in coaching på egen hand i en tränarkultur som var prestigefull och kortsiktig, blev dock alldeles för svårt.

2012 kom jag i kontakt med Gregor Schill. Han inspirerade mig till att vilja lära mig ännu mer om coaching. 2014-2015  utbildade jag mig till Affärs- och ledarskaps coach och under utbildningen växte tanken fram att starta eget och att jobba med coaching på heltid. 2018 har nu tanken blivit verklighet. Med von Scheele Coaching vill jag bidra med min elitidrotts bakgrund och mina coach kunskaper till företag, elitidrottare och privatpersoner som söker hjälp med sin utveckling för att nå sina mål.

Utbildningar

  • EMMC: Certifierad Affärs- och ledarskaps coach 2015, Schill Coaching AB
  • Kompetensutveckling i gruppcoaching och mental träning i samband med coaching 2017, Schill Coaching AB

Erkännande

  • VM guld 1991 i herrdubbel med Peter Karlsson
  • Landslagsspelare i bordtennis 1985-2000

  • Förbundskapten för Svenska bordtennislandslaget 2003-2016

”Jag vill skapa förändringar i din vardag med min kunskap”

optimera dina visioner redan idag

fri telefon rådgivning